Vilsen
Att vara vilsen är något som jag har varit senaste tiden. Jag har försökt hitta mig själv och försökt mig på saker som jag tror jag är riktigt bra på men faktiskt inte är. Klart jag är duktig på det men inte så bra så det är något jag vill satsa på det. 
 
 
Jag har inte vetat vad jag velat med någonting. Jag hade tappat mig själv kan man säga. Jag ville helst vara själv och bara stänga ute det som hände utanför. Vilket jag inte vill när jag vet var jag är och vill. Jag saknade den där känslan av att vara fri som en fjäril.
 
 
Men nu när jag fick den nya kamerna i min hand förstod jag. Det är kreativtskapande jag vill hålla på med. Hålla i en kamera, bestämma hur bilden ska bli från start- till slutproduktion. Den tillfredsställelsen min hjärna får går inte att beskriva. Lite som kylan och vintern i mitt förra inlägg, det ger fotograferandet mig.
 
 
Jag har hittat hem igen. Mycket ångest har minskat och jag har tagit tag i saker igen för nu känner jag mig säker igen. Jag vet vad jag vill och ska nu göra allt i min makt att nå dit. Jag ska ta upp mina gamla planeringar, gå igenom dom och planera min framtid. Den utbildningen jag vill (läs ska) gå ska jag kolla upp mer om.  Tanken omdet gör mig så glad men ändå skrämmande. Skrämmande på ett positivt sätt. 
 
Att vara vilsen har gjort att jag har hoppat mellan olika instagramkonton (ni som är trogna följare har märkt) men även bloggar. Nu är det denna blogg som gäller och mitt instagramkonto - inweeee 
 
Även fast tanken av allt det jag har framför mig är skrämmande så ska ni få följa med på min resa. Jag kommer dela med mig om jag märker något blir sämre eller bättre med mitt mående. För att skriva om det som jag gör nu, det gör skillnad för mig. Jag hoppas ni kommer läsa och vilja följa med på denna resa. 
Ida - foto & häst

Riktigt fina bilder, älskar den med fjärilen :)

Svar: Tack fina du!! <3
Malin Halvarsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress