Välkommen hem
Den 10 januari 2018 nådde jag mitt första mål för i år. Jag köpte en ny kamera + objektiv. För första gången är jag ägare till en fullformatskamera. Jag tror ingen förstår min lycka som gick genom hela min kropp när smset kom om att jag kunde hämta den dagen efter.
 
 
Nu har det gått några dagar och här sitter jag och har aldrig varit mer nöjd över ett köp. Det har gjort så jag massor med inspiration och är så lycklig. Det kommer bli bra kvalité på både youtube och här på bloggen. Jag känner att jag nu har tagit upp mitt skapande där de slutade. Det var när jag inte kände någon utveckling i min fotografering. Med en fullformatskamera kommer jag kunna utvecklas mer, utmana mig mer då kameran och jag klarar mer vid fler situationer etc. 
 
 
Här är första bilden jag tog med min Canon EOS 6D mark ii och jag kan säga att jag blev imponerad. Det här är alltså inomhus i dåligt ljus med ISO 2000. På min tidigare kamera gick det inte att fotografera i den höga ISO:n för det var brusigt all over och det blev inte bra!
 
Efter att ha fotograferat en hel del idag lovar jag er fler bilder. Även lite information md mina tankar kring bloggen och varför jag har flyttat hit igen och startat något helt nytt. Ni får hålla utkik helt enkelt.
 
Nu ska jag spela lite Sims 4 innan jag börjar redigeringen, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress