v.3
 
 
Nu är tredje veckan på detta år över och det var en relativt bra vecka. Det började med att jag fick känslan att jag var tvungen att göra något nytt med både mig själv och hur jag bor. Då fick det bli storstädning på mitt rum men även att jag möblerade om. Efter färgade jag hår och ögonbryn för att bli svarthårig igen och guuu vad jag älskar den färgen!
 
Tisdagen innebar jobb, onsdagen var att redigera bilder och träna. Torsdag var det dags att göra första videon till INWE och fredagen var sängliggandes pga migrän. Lördagen var jobb och födelsedagsfirande av mamma och söndag jobb + träning. 
 
Nu när jag ser tillbaka på det jag har skrivit så var det faktiskt en bättre vecka än vad jag trodde. Så otroligt skönt! Jag tänkte göra någon typ av veckosummeringar här på bloggen. Jag vet inte hur jag ska göra dem men det ska jag planera på nu under veckan. Det är dels kul att kolla tillbaka på men också för att kunna reflektera det som var bra under veckan och om det var något speciellt som jag missade och bör göra till nästkommande vecka. 
 
Men det var allt från mig för denna gång, vi hörs! 
Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2

Skönt med storstädning när det är klart:)

Svar: Ja men visst är det! :)
Malin Halvarsson

Nora Bååth

Veckosumeringar är verkligen så roliga!

Svar: Älskar dom! :)
Malin Halvarsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress