v.3
 
 
Nu är tredje veckan på detta år över och det var en relativt bra vecka. Det började med att jag fick känslan att jag var tvungen att göra något nytt med både mig själv och hur jag bor. Då fick det bli storstädning på mitt rum men även att jag möblerade om. Efter färgade jag hår och ögonbryn för att bli svarthårig igen och guuu vad jag älskar den färgen!
 
Tisdagen innebar jobb, onsdagen var att redigera bilder och träna. Torsdag var det dags att göra första videon till INWE och fredagen var sängliggandes pga migrän. Lördagen var jobb och födelsedagsfirande av mamma och söndag jobb + träning. 
 
Nu när jag ser tillbaka på det jag har skrivit så var det faktiskt en bättre vecka än vad jag trodde. Så otroligt skönt! Jag tänkte göra någon typ av veckosummeringar här på bloggen. Jag vet inte hur jag ska göra dem men det ska jag planera på nu under veckan. Det är dels kul att kolla tillbaka på men också för att kunna reflektera det som var bra under veckan och om det var något speciellt som jag missade och bör göra till nästkommande vecka. 
 
Men det var allt från mig för denna gång, vi hörs! 
VÄLKOMMEN TILL MIN KANAL!
 
JAA! Nu är den igång. Min youtubekanal för mitt kreativa skapande. Tryck på prenumerera för att följa min utveckling även där. Kram!
Jag får inte nog!!
 
 
 
Canon EOS 6D mark ii + 50mm 1.8
Alltså, jag får inte nog av dessa bilder!! Jag har redigerat nu i snart två timmar och bilderna från denna eftermiddag nu i januari är heeelt sjuk. Dagar som dessa älskar jag så mycket. Men det vet ni redan.
 
Idag är jag ledig från jobbet. Jag var tillbaka på jobbet igår efter att ha varit sjukskriven och det var otroligt skönt. Det är så tråkigt att vara sjuk men nu är jag frisk igen. Jag är även ledig imorgon och sedan jobbar jag helg. Så dessa dagar blir att göra det jag själv vill, alltså redigering, foto, filmning och träning. WIHOO! 
 
Det känns otroligt skönt att komma tillbaka i någorlunda rutiner. Min kropp mår så bra av det och nu ska jag hitta bra rutiner som passar mina olika jobbtider jag har. Visst låter det bra? Det tycker jag iallafall.
 
Nu ska jag ner och handla middag innan jag ska på ett träningspass med två vänner. Vi hörs, hej!