v.5 | 2018
Hela denna vecka har jag varit förkyld och hemma hos föräldrarna.
 
 
Det blev mycket mys i soffan med denna gobit
 
 
Men även lite fotografering inomhus för att fördriva tiden. Både Missan och Surtsey fick vara modeller
 
 
Jag trotsade förkylningen och gick ut till renarna som är bara runt husknuten. Satt och kollade på dem ett bra tag, så harmoniskt och vackert. 
 
 
Närmare helgen fick jag nog och gick ut en längre stund. Var ute i några timmar, lyssnade på elden medan solen värmde min kind. 
 
 
När jag tog bort snön på bilen såg jag detta. Ser ni skillnaden på de två snölagerna som är på bilen? Den understa är mer kompakt än den översta. Den fluffiga snön kallar vi för kallsnö då den har ramlat ner från himlen när det har varit riktigt kallt (ex som igår när den kom var det över -15 grader)
 
 
 
Avslutade helgen med att gå ut och ta bort plast på en höbal som rådjuren, renarna och älgarna har fått. De har svårt att få tag i mat nu och då har markägaren bestämt att de ska få mat, så snällt!
 
Händelser att minnas
• Jag var på promenad utan hörlurar och insåg att det är så himla mycket härligare än att gå med dem. 
 
• Jag insåg att jag inte är lika rädd för eld längre när jag satt ute vid brasan helt själv en timme.
 
• Jag lärde mig de nya besiktningsreglerna på bilar, dock inte vad som gäller på min då den är en veteranare. 

Sådant jag tänkt på
• Hur lugn jag blir av naturen
 
• Hur mycket jag vill göra ett projekt i år och jag tror att jag kommit fram till vad jag ska göra. Det ska jag sätta mig vid och börja fundera kring.
Caroline

Gud vilken lyx med renar runt knuten, jag drömmer om att få besöka sådana platser haha! Vad spännande med ditt projekt förresten, längtar efter att få höra mer :)

Svar: Om du har vägarna förbi här någon gång så kommer du garanterat uppleva det :) Kanske släpper någon små detalj om vad det kommer handla om mm senare :)
Malin Halvarsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress