v.6 | 2018
 
Började veckan med att bära min favorit kofta som min mor stickade för mååånga år sedan. Denna är så gosig!
 
 
Började forska i mitt framtida fotoprojekt som sedan tog en helt annan vändning
 
 
Det blev en tillökning i kameraväskan som jag var ut och testade lite
 
  
Åkte in till stan igen för att träffa min underbara vän och rumskompis Josefine som varit i Stockholm allt för länge!
 
 
Vi hann med två promenader som var otroligt härligt. Älskade vinter.
 
 
Slutade veckan med att hålla vakt åt mamma när hon skottade taket på förrådet. Denna dag kände jag på min utmattning mer än vanligt. Somnade på soffan och var helt slut efter en bra vecka.
 
 
Händelser att minnas
 Att jag fick hem mitt objektiv som jag drömt om sen jag började med foto
 
• Jag började med mitt fotoprojekt
 
Sådant jag tänkt på
• Jag vill testa på silver smide. Det är ett hantverk jag tror jag skulle gilla att hålla på med. Eller att måla abstrakta tavlor. 
 
• Jag SKA sy ett klädplagg i år, dels är det till mitt fotoprojekt. Det kommer bli EPIC!
 
• Hur viktig naturen är för mig och hur bra jag mår. Det finns mer att göra på landet än i en stad för mig. Jag blir otroligt rastlös när jag är i lägenheten än på landet hos mina föräldrar. 
 
 Bullet journal fungerar inte som kalender för mig men perfekt för anteckningar, målsättningar mm. Kanske sitter det i att jag inte funnit något bra system som fungerar för mig, hmm.
 
 

2
2018
Om det är något som ger mig driv och vilja att kämpa är faktiskt listor. Att göra listor som jag sedan kan bocka av är så tillfredsställande för mig och min själ. Det kan vara små mål som jag skriver upp dagligen eller stora mål som ska ske inom ett år eller längre.
 
 
I år vill jag utmana mig mer än vad jag har gjort tidigare när det gäller min fotografering. Jag har fotograferat men inte kört på som jag vill. Mycket har varit att utrustningen jag har haft har inte gett det resultat jag har sökt och andra saker som skett där emellan. Nu när det mesta är löst är det därför dags för mig att utmana mig själv lite mer.
 
 
Jag har därför gjort mål för 2018. Det gör absolut ingenting om jag inte når dom men det vore sjukt kul om jag gjorde! Mina mål är:
 
- ha minst 5 stycken porträttfotograferingar
- ha minst 5 stycken själbporträttfotograferingar
- göra minst en fotoresa
- fota stilleben minst 5 gånger
- gå en fotokurs
- gör ett fotoprojekt
 
 
Det är dom målen jag har kommit fram till. Jag tror att jag garanterat kommer klara 4 av dom. Jag är sjukt taggad på detta och längtar så otroligt mycket. Jag ska försöka hitta nån/några modeller som vill ställa upp. Vill du eller vet du någon som söker? Kommentera här, skriv till mig på min instagram (inweeee) eller maila till -> malinhalvarsson@outlook.com
 
Har du några mål för i år? Isåfall, vad är dina mål?